Eerder ingebouwd

Wij kunnen iedere bestelbus inbouwen. We hebben dit onder andere al gedaan voor de volgende merken:

Veel meer dan een stelling

Het bijzondere kenmerk van de Bott Vario 3 bedrijfswageninrichting is, dat het veel meer is dan een paar eenvoudige stellingen in een auto. Met een bedrijfswageninrichting, die aan uw wensen voldoet, werkt u met plezier met uw mobiele werkplaats. Als bijkomend voordeel bespaart u brandstof door het gebruik van lichtgewicht materialen.

Dankzij de nieuwe systeem maatvoering wordt de beschikbare ruimte optimaal benut. Ook de kleinste hoekjes kunnen optimaal worden ingevuld! Onze bedrijfswageninrichting is zowel universeel als maat gesneden te configureren. Er is de beschikking over een veelvoud van mogelijkheden om de lading veilig op te bergen. Het nieuwe C-Lash systeem bijvoorbeeld. Hiermee kunt u snel en eenvoudig door middel van een spanband uw lading vastleggen in de opbergbakken.

De schuifladen zijn op verschillende manieren efficiënt in te delen. In de mobiele werkplaats is de opklapbare werkbank met bankschroef op draaiplateau bijna onmisbaar.
Om uw laadvloer vrij te kunnen houden hebben we de zogenaamde bodemschuifladen. Die ervoor zorgen dat u een groot volume opbergruimte heeft onder de vrije tweede laadvloer.
In de catalogus vindt u een groot assortiment van slimme, handige, efficiënte en voordelige oplossingen om het plezier in uw werk te verhogen.

Neem contact met ons op!

Vragen over uw bedrijfswageninrichting? Wij helpen u graag.

 

Bel Noord Holland Inbouw E-mail Noord Holland Inbouw

Accessoires

De inrichting van een bestelwagen kan maatwerk zijn, bekijk hier de mogelijkheden

Check direct of we nog plek voor uw bus hebben!

Afspraak maken