Stroomvoorziening

Je kunt het zo gek niet bedenken of we vinden een oplossing!

Overal stroom!

Met de LPS II stroomvoorziening van Clayton heeft u een mobiele stroom voorziening. Juist voor op plaatsen waar geen walaansluiting aanwezig is.
De LPS II is voorzien van Lithium Ion Batterijen. De LPS II laadt automatisch op zodra de auto wordt gestart. Volledig opladen neemt bij een LPS 1 uur en 40 minuten in beslag, sneller dan de 8 tot 10 uur die nodig zijn voor een loodaccu.  Met een maximaal vermogen van 3000Watt bij 230Volt. Heeft u voor uw elektrische gereedschap, acculader en andere
elektrische apparaten de beschikking over 5000W piekvermogen, met een zuivere sinusgolf.

De Victron Phoenix Inverter Compact is een zuivere sinusgolf-omvormer met een hoge efficiëntie. De omvormer is ontwikkeld voor professionele taken en geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Deze omvormers zijn te koop in verschillende vermogens.

 

Hygiëne

Schoonmaken of de handen wassen en afdrogen. Met deze ShoulderSink in de laadruimte van uw bedrijfswagen bent u zelfvoorzienend. De combinatie van een watertank, zeep dispenser, papier en afvalbak kunt u de handen wassen en schoon weer op weg naar de volgende klant.

 

Warmte

Heeft u goederen in de laadruimte die gevoelig zijn voor kou, dan kan een standkachel de juiste oplossing zijn. Een standkachel verwarmt de laadruimte van de bedrijfswagen zonder dat de motor hoeft te draaien. Een standkachel beschikt over een thermostaat en als optie een tijdschakelaar, daardoor kan uw bedrijfswagen in de wintermaanden warm zijn vóór gebruik.

Ventilatie

Een ventilator zorgt voor een gezonde ventilatie van lucht in de laadruimte. Brandstofdampen, sterke geuren, condensatie en te veel warmte zorgt voor een vervelende werkomgeving. Goede ventilatie is dan ook van groot belang. De meest bekende vorm is de mechanische dakventilator. Deze ronddraaiende schoep zorgt samen een ventilatierooster in de bodem van de laadruimte voor een optimale ventilatie. Naast de mechanische versie zijn er ook elektrische uitvoeringen beschikbaar.

 

Verlichting

In de maanden dat het eerder donker wordt, is het fijn om extra werkverlichting te hebben. Dit licht kan nodig zijn in de laadruimte maar ook zeker achter of naast de bedrijfswagen. Er zijn vele oplossingen mogelijk voor goede verlichting. Waarbij tegenwoordig de LED verlichting niet meer is weg te denken. LED verlichting heeft de ideale combinatie van hoge lichtopbrengst in een makkelijk hanteerbaar formaat. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden.

Noord Holland Inbouw beschikbaarheid