Over Noord Holland Inbouw

Noord Holland Inbouw is een stabiel en sterk groeiend bedrijf. Door jarenlange ervaring in een serviceomgeving zijn wij in staat advies op maat te leveren. Vanuit onze werkplaats in Uitgeest verzorgen wij uw bedrijfswageninrichting voor bestelauto’s en servicevoertuigen.

Wij luisteren graag naar uw wensen! Kom een keertje langs of stel uw vraag direct op: 0251-320100

De Noord Holland Inbouw formule

Door de flexibiliteit van het leveringsprogramma kunnen uw wensen worden gerealiseerd. Met een levertijd van drie weken kunnen wij u snel van dienst zijn. Of u nu autodealer, wagenparkbeheerder, zzp’er of mkb’er bent samen met u ontwerpen, ontwikkelen en monteren wij een complete en passende inrichting voor uw bedrijfswagen!

Wat betekend One-stop-shop voor u? Naast de werkzaamheden die door ons worden gedaan faciliteren wij aan uw toeleveranciers de mogelijkheid werkzaamheden bij ons uit te voeren. Hierbij moet u denken aan het monteren van ritregistratie en belettering. Hierdoor nemen deze werkzaamheden van u over. Dankzij deze one-stop-shop benadering kunnen wij uw auto afleveren, klaar voor gebruik.

Om aan deze eisen te kunnen voldoen werken wij uitsluitend met producten en leveranciers die aan uw eisen van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid kunnen voldoen.

Vanuit onze werkplaats in Uitgeest verzorgen wij uw bedrijfswageninrichting voor bestelauto’s en servicevoertuigen.
Wij luisteren naar uw wensen!

 

Gecertificeerd Bott servicepartner.

Noord Holland Inbouw is een gecertificeerde servicepartner van Bott Nederland.
Om Servicepartner te mogen zijn moeten onze medewerkers een scholing volgen bij de Bott fabrieken in Gailfdorf Duitsland.
Dankzij deze opleiding kunnen wij werken volgens de fabrieksspecificatie waarbij uw veiligheid voor op staat.

Als servicepartner mogen wij 10 jaar garantie geven op de Bott producten.

Bedrijfsvideo

 

CNC freesmachine.

Met onze moderne CNC freesmachine zijn we in staat alle mogelijke laadruimte bekleding voor u te verzorgen.

Het komt ook wel voor dat we van multiplex onderdelen op maat maken. Zoals boorhouders, kokerhouders, spuitbushouders en kleine kofferkasten.

Openingstijden

Maandag: 08:00 17:00
Dinsdag: 08:00 17:00
Woensdag: 08:00 17:00
Donderdag: 08:00 17:00
Vrijdag: 08:00 12:30

Noord Holland Inbouw beschikbaarheid