Organiseren

Met bedrijfswagen accessoires creëren we een overzichtelijke werkplek.

Innovatief

Met aluminium accessoires en duurzame energie opwekkers creëer je een gewicht besparende bedrijfswagen indeling.

Veilig

Met signaalverlichting en de juiste opbergmogelijkheden vergroten uw veiligheid onderweg.

Bedrijfswageninrichting accessoires voor veiligheid

Er zijn bedrijfswagens die een verplichting hebben om signaalverlichting  te hebben, daarnaast vinden werkgevers het ook superbelangrijk voor de veiligheid van hun werknemers. Bij aanschaf is het dan ook van belang dat de verlichting aan de ECE R65 norm voldoet. Deze norm geeft aan dat het voertuig op 20 meter afstand en 1,5 meter hoogte rondom zichtbaar is. De signaalverlichting kan voorzien zijn van  een aluminium behuizing en beschermde bedrading waardoor ze bestand zijn tegen, weersinvloeden, vocht, zout, chemicaliën en trillingen. De fabrieksgarantie van onze signaalverlichting is 60 maanden. Naast signaalverlichting is goede werkverlichting in en rond de bus een groot voordeel.

Bel Noord Holland Inbouw E-mail Noord Holland Inbouw

De stroomvoorziening van Clayton is een ideale energiebron voor uw bedrijfswageninrichting

Veel van onze klanten hebben een extra 230V stroomvoorziening nodig in de bedrijfswagen. Bijvoorbeeld om hun gereedschap op te laden of om op locatie te gebruiken. De Lithium Power Supply (LPS) van Clayton is een ideale stroomvoorziening voor uw bedrijfswagen. De krachtige en compacte LPS voorziet uw 230 VAC en 12 VDC apparaten van stroom zonder ingewikkelde bedrading of extra apparatuur. De LPS II laadt automatisch op wanneer de auto gestart is. Dankzij de Lithium Ion batterijen is de LPS stroomvoorziener in achtenveertig minuten van 0 naar 80 procent opgeladen.

Wilt u:

 • Automatisch flexibel opladen:
  via voertuigdynamo of
  via netstroom of
  via zonne-energie
 • Overzicht van resterende beschikbare capaciteit
 • Overzicht van resterende laadtijd
 • Statusoverzicht

De LPS II is te koop  met een vermogen van 1500, 2000, 2500 of 3000 Watt bij 230 volt. Hiermee kunt u wanneer u onderweg bent  diverse soorten elektrische gereedschap van stroom voorzien. Bijvoorbeeld met een 3000W LPS kan een slijptol van 1000W 1 uur en 40 minuten onafgebroken worden gebruikt.

Vraag een offerte op

  Vul onderstaand formulier in, en ontvang binnen 24 uur een reactie!

  Gereedschap in uw bedrijfswagen opbergen met Bott

  Hoe zijn uw gereedschappen georganiseerd in uw bedrijfswagen? Losse gereedschappen en onderdelen schuiven door de bedrijfswagen heen en zorgen voor een onoverzichtelijke werkplek én schade aan uw bedrijfswagen en inrichting. Daarom zijn er  verschillende oplossingen waarmee u een duidelijke en overzichtelijke structuur in uw bedrijfswagen creëert.

  De Bott Systainer is één van deze oplossingen, waarmee u een overzichtelijke opbergsysteem combineert met eenvoud. De Bott Systainer is namelijk uitermate  geschikt als gereedschapskoffer. Zo tilt u gereedschappen eenvoudig in en uit uw bedrijfswagen. Wanneer u klaar bent op locatie, plaatst u de systainer terug op een vaste plek in uw bedrijfswagen. Dit zorgt voor tijdbesparing en opgeruimd staat netjes, toch?

  Bott bedrijfswageninrichting

  Voor onze bedrijfswageninrichting werken wij uitsluitend met de aluminium onderdelen van Bott. Het zeer hoogwaardige, Duitse merk staat bekend om haar flexibele systeem. Dankzij de flexibiliteit van het Bott assortiment kunnen wij de beperkte laadruimte van iedere auto veranderen tot een efficiënte, professionele en veilige werkplek. Het Bott assortiment bestaat onder andere uit bodemschuiflades, systainers en stellingen in verschillende formaten.

  Onze monteurs zijn getraind en gecertificeerd om de Bott stellingen volgens de fabrieksvoorschriften te monteren. Daarnaast onderhouden zij dagelijks hun kennis van het systeem. Als gecertificeerd servicepartner mogen wij 10 jaar garantie geven op Bott producten.

  Ook voor overige accessoires en systemen in uw bedrijfswagen werken wij uitsluitend met leveranciers die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

  Bevestigingsmateriaal als accessoire voor uw bedrijfswagen

  Het veilig vastzetten van uw lading in uw voertuig is van groot belang. Om u hierbij te ondersteunen en de veiligheid te verhogen, bieden wij diverse bevestigingsmaterialen aan. Met behulp van spanstangen in combinatie met een vliegtuigrail kunt u zelfs grotere items veilig vastzetten in uw voertuig. Denk bijvoorbeeld aan deuren, glaspanelen, plaatmaterialen en meer. Deze spanstangen zorgen voor een stevige en betrouwbare bevestiging, waardoor uw lading goed op zijn plaats blijft tijdens het transport. Voor het veilig vastzetten van uw lading in uw voertuig bieden wij ook spanbanden aan. Deze banden zijn ontworpen om strak de lading aan te spannen, waardoor deze stevig op zijn plek blijft.

  Imperiaaloplossingen en handige accessoires voor uw bedrijfswagen

  Onze imperialen zijn geschikt voor alle merken en modellen bedrijfsvoertuigen. Naast de imperiaal kunnen we u ook voorzien van een handige trap om op uw voertuig te plaatsen, hiermee kunt u eenvoudig de imperiaal bereiken. Onze trappen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en materialen, zodat er altijd een optie is die bij uw behoeften past. Voor veilig lopen op de imperiaal hebben we diverse soorten loopplanken beschikbaar. Deze loopplanken zijn stevig en betrouwbaar, zodat u gemakkelijk en veilig over de imperiaal kunt bewegen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om signaalverlichting aan de imperiaal te bevestigen, waardoor uw voertuig goed zichtbaar is.

  Inbraakpreventie voor uw bedrijfswagen

  Inbraakpreventie voor bedrijfswagens is essentieel. Enkele effectieve systemen zijn het GateLock-systeem, DoorLock-systeem, alarminstallatie en raamroosters. GateLock voorkomt onbevoegde toegang, de Gatelock kan worden geleverd in een slam of dead lock en met de bij geleverde separate afstandbediening kan je hem vergrendelen. DoorLock biedt extra beveiliging voor de deuren dit door de hardstalen pennen, Dit systeem werkt met uw centrale portiervergrendeling. Een alarmsysteem schrikt indringers af, terwijl plaatstalen raamroosters bescherming bieden tegen inbraak via de ramen. Regulier onderhoud en controle zijn belangrijk voor optimale werking van uw inbraak preventie.

  Optimaliseer uw opbergruimte met Indelingsmateriaal

  Met Indelingsmateriaal kunt u uw opbergruimte efficiënt indelen en organiseren. Het omvat kunststof bakken, aluminium scheidingschotten en kunststofkoffers (Systainers) in diverse afmetingen. Deze materialen zijn bestand tegen zuren, oliën en vele chemicaliën. Ze passen perfect in laden, koffers, tussenbakken, opzetbakken en schappen. Bovendien kunt u de indeling volledig naar uw eigen wensen en behoeften bepalen. Creëer een overzichtelijke en geordende ruimte voor uw bedrijfswagen met Indelingsmateriaal.

  De Safe-bumper

  De Safe-bumper biedt u de ultieme combinatie van een trekhaak, opstap en aanrijdbeveiliging in één handig product voor jouw bedrijfwagen. Met volledige bescherming over uw auto, zorgt de Safe-bumper ervoor dat u met een gerust hart de weg op kunt. De antislip opstap biedt u een veilige en gemakkelijke toegang tot uw voertuig, terwijl de reflecterende strip ervoor zorgt dat de Safe-bumper ook in het donker goed zichtbaar is.

  Signaalverlichting

  Voor vele bedrijfswagens is het verplicht om signaalverlichting te hebben. Ook is hier van belang dat ze aan de juiste normen voldoen. Met een robuuste aluminium behuizing en optimale bescherming tegen weersomstandigheden en trillingen, zorgen deze signaalverlichtingen voor een veilige rit. Onze signaalverlichtingsproducten voldoen aan de ECE R65 norm voor maximale zichtbaarheid op 20 meter afstand.

  Interieurverlichting voor uw bedrijfswagen

  Onze interieurverlichting biedt de perfecte combinatie van compactheid, robuustheid en stijl. Met een aluminium basis voor optimale stevigheid en beschermde elektronica, is het ideaal voor gebruik binnenin het voertuig. De interieurverlichting is zeer compact van formaat, waardoor het gemakkelijk in verschillende ruimtes past. De aluminium basis zorgt voor een stevige constructie. Bovendien geeft het een premium uitstraling aan het interieur van uw voertuig.

  Noord Holland Inbouw

  Wij werken vanuit onze werkplaats in Uitgeest. Hier ontvangen we u graag voor een kop koffie en een gesprek over uw bedrijfswageninrichting. Ook bouwen we hier uw volledige inrichting in en maken we de details zoals wand- en vloerbekleding op maat. Kom langs en ontdek de mogelijkheden van onze bedrijfswageninrichting zelf.

  Ontdek de mogelijkheden

   Vul onderstaand formulier in, en ontvang binnen 24 uur een reactie!

   Noord Holland Inbouw beschikbaarheid