Organiseren

Met bedrijfswagen accessoires creëren we een overzichtelijke werkplek.

Innovatief

Met aluminium accessoires en duurzame energie opwekkers creëer je een gewicht besparende bedrijfswagen indeling.

Veilig

Met signaalverlichting en de juiste opbergmogelijkheden vergroten uw veiligheid onderweg.

Bedrijfswageninrichting accessoires voor veiligheid

Er zijn bedrijfswagens die een verplichting hebben om signaalverlichting  te hebben, daarnaast vinden werkgevers het ook superbelangrijk voor de veiligheid van hun werknemers. Bij aanschaf is het dan ook van belang dat de verlichting aan de ECE R65 norm voldoet. Deze norm geeft aan dat het voertuig op 20 meter afstand en 1,5 meter hoogte rondom zichtbaar is. De signaalverlichting kan voorzien zijn van  een aluminium behuizing en beschermde bedrading waardoor ze bestand zijn tegen, weersinvloeden, vocht, zout, chemicaliën en trillingen. De fabrieksgarantie van onze signaalverlichting is 60 maanden. Naast signaalverlichting is goede werkverlichting in en rond de bus een groot voordeel.

Bel Noord Holland Inbouw E-mail Noord Holland Inbouw

De stroomvoorziening van Clayton is een ideale energiebron voor uw bedrijfswageninrichting

Veel van onze klanten hebben een extra 230V stroomvoorziening nodig in de bedrijfswagen. Bijvoorbeeld om hun gereedschap op te laden of om op locatie te gebruiken. De Lithium Power Supply (LPS) van Clayton is een ideale stroomvoorziening voor uw bedrijfswagen. De krachtige en compacte LPS voorziet uw 230 VAC en 12 VDC apparaten van stroom zonder ingewikkelde bedrading of extra apparatuur. De LPS II laadt automatisch op wanneer de auto gestart is. Dankzij de Lithium Ion batterijen is de LPS in achtenveertig minuten van 0 naar 80 procent opgeladen.

Wilt u:

 • Automatisch flexibel opladen:
  via voertuigdynamo of
  via netstroom of
  via zonne-energie
 • Overzicht van resterende beschikbare capaciteit
 • Overzicht van resterende laadtijd
 • Statusoverzicht

De LPS II is te koop  met een vermogen van 1500, 2000, 2500 of 3000 Watt bij 230 volt. Hiermee kunt u wanneer u onderweg bent  diverse soorten elektrische gereedschap van stroom voorzien. Bijvoorbeeld met een 3000W LPS kan een slijptol van 1000W 1 uur en 40 minuten onafgebroken worden gebruikt.

Vraag een offerte op

  Vul onderstaand formulier in, en ontvang binnen 24 uur een reactie!

  Gereedschap in uw bedrijfswagen opbergen met Bott

  Hoe zijn uw gereedschappen georganiseerd in uw bedrijfswagen? Losse gereedschappen en onderdelen schuiven door de bedrijfswagen heen en zorgen voor een onoverzichtelijke werkplek én schade aan uw bedrijfswagen en inrichting. Daarom zijn er  verschillende oplossingen waarmee u een duidelijke en overzichtelijke structuur in uw bedrijfswagen creëert.

  De Bott Systainer is één van deze oplossingen, waarmee u een overzichtelijke opbergsysteem combineert met eenvoud. De Bott Systainer is namelijk uitermate  geschikt als gereedschapskoffer. Zo tilt u gereedschappen eenvoudig in en uit uw bedrijfswagen. Wanneer u klaar bent op locatie, plaatst u de systainer terug op een vaste plek in uw bedrijfswagen. Dit zorgt voor tijdbesparing en opgeruimd staat netjes, toch?

  Bott bedrijfswageninrichting

  Voor onze bedrijfswageninrichting werken wij uitsluitend met de aluminium onderdelen van Bott. Het zeer hoogwaardige, Duitse merk staat bekend om haar flexibele systeem. Dankzij de flexibiliteit van het Bott assortiment kunnen wij de beperkte laadruimte van iedere auto veranderen tot een efficiënte, professionele en veilige werkplek. Het Bott assortiment bestaat onder andere uit bodemschuiflades, systainers en stellingen in verschillende formaten.

  Onze monteurs zijn getraind en gecertificeerd om de Bott stellingen volgens de fabrieksvoorschriften te monteren. Daarnaast onderhouden zij dagelijks hun kennis van het systeem. Als gecertificeerd servicepartner mogen wij 10 jaar garantie geven op Bott producten.

  Ook voor overige accessoires en systemen in uw bedrijfswagen werken wij uitsluitend met leveranciers die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

  Noord Holland Inbouw

  Wij werken vanuit onze werkplaats in Uitgeest. Hier ontvangen we u graag voor een kop koffie en een gesprek over uw bedrijfswageninrichting. Ook bouwen we hier uw volledige inrichting in en maken we de details zoals wand- en vloerbekleding op maat. Kom langs en ontdek de mogelijkheden van onze bedrijfswageninrichting zelf.

  Ontdek de mogelijkheden

   Vul onderstaand formulier in, en ontvang binnen 24 uur een reactie!

   Noord Holland Inbouw beschikbaarheid