Een duurzame, veilige aluminium bedrijfswageninrichting van Noord Holland Inbouw Bedrijfswagen inrichten: ontdek de mogelijkheden

Hoe maak je optimaal gebruik van de beschikbare laadruimte in een bedrijfswagen? Wij geloven niet in een “one size fits all” oplossing, maar bieden onze klanten advies en een maatwerk bedrijfswageninrichting die perfect aansluit bij hun wensen en werkzaamheden. In het voortraject brengen we altijd nauwgezet de wensen en eisen van de opdrachtgeven en eindgebruiker in kaart. Op basis daarvan maken we een 3D tekening en offerte die wij bespreken en waar nodig aanpassen. Daarna gaan we aan de slag met het bouwen van de inrichting.

Voordat we alle puntjes op de i zetten doen we een vooroplevering, zodat klanten het resultaat zien van de tekening. Op dat moment kunnen we bijvoorbeeld wandcontactdozen nog verplaatsen als dat in de praktijk toch beter werkt voor de eindgebruiker. De perfecte indeling van een bedrijfswagen wordt afgemaakt door de juiste materialen te gebruiken, zoals een bodemschuiflade, indelingsmateriaal en bijvoorbeeld een extra accu of kofferopbergmogelijkheden.

“Indelingsmateriaal is als de bestekbak in je keukenlade. Aan de ene kan heb je de vorkjes, aan de andere kant de lepeltjes. In een bedrijfswagen doet indelingsmateriaal hetzelfde, maar zijn het geen vorkjes en lepeltjes, maar boutjes, moertjes en koppelingen. Indelingsmateriaal zorgt voor overzicht in de bedrijfswagen.”

Benieuwd hoe dit er voor uw bedrijfswagen uitziet? Lees meer over onze manier van een bedrijfswagen inrichten in ons artikel “Ontdek de mogelijkheden van uw bedrijfswageninrichting”.

 

Neem contact met ons op!

Vragen over uw bedrijfswageninrichting? Wij helpen u graag.

 

Bel Noord Holland Inbouw E-mail Noord Holland Inbouw

 

bedrijfswagen inrichten met aluminium bedrijfswageninrichting Vijf redenen om te kiezen voor een aluminium bedrijfswageninrichting

Wij bouwen al jaren uitsluitend aluminium bedrijfswageninrichtingen in, omdat wij overtuigd zijn van de vele voordelen van aluminium. Natuurlijk willen we u daar ook van overtuigen! De vijf belangrijkste voordelen van aluminium bedrijfswageninrichting zijn volgens ons:

 • Aluminium is een lichtgewicht materiaal waarmee u 10 tot 40 procent minder gewicht draagt in de auto, dat vertaalt zich direct door naar brandstofbesparing.
 • Het lichtgewicht van aluminium biedt u de mogelijkheid om meer producten en gereedschappen in één keer te vervoeren.
 • Aluminium is ook een heel stevig materiaal, waardoor het vele malen beter veiliger is bij eventuele ongelukken onderweg.
 • Aluminium is zeer goed recyclebaar én gaat heel lang mee, vaak mogen wij de bedrijfswageninrichting van onze klanten enkele jaren later overzetten naar een nieuwe bedrijfswagen.
 • Met aluminium zijn de mogelijkheden eindeloos. Met het eenvoudig te bewerken materiaal kunnen we iedere bedrijfswagen op unieke wijze inrichten.

Wilt u meer weten over de voordelen van aluminium of bent u benieuwd naar een film waarin de aluminium bedrijfswageninrichting in een crashtest vergeleken wordt met een houten inrichting? Lees dan ons artikel “5 redenen om te kiezen voor een aluminium bedrijfswageninrichting”.

 

Een bedrijfswagen inrichten bij Noord Holland Inbouw

Ieder jaar mogen wij zo’n 200 tot 300 auto’s inrichten voor zeer verschillende klanten, elk met een unieke op maat gemaakte inrichting. Wij geloven niet in één ideale inrichting voor een loodgieter, toezichthouder of aannemer. Een bedrijfswagen inrichten is maatwerk en dat doen wij al ruim 18 jaar met enkel aluminium, mede daarom zijn wij een trotse partner van Bott bedrijfswageninrichting.

Benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij Noord Holland Inbouw? Bekijk onze bedrijfsfilm of lees ons artikel “Bedrijfswageninrichting bij Noord Holland Inbouw”.
bedrijfswagen inrichten: vergroot uw veiligheid onderweg Een bedrijfswageninrichting draagt bij aan een veilige bedrijfswagen

Niet alleen uw gordel, airbags en verlichting zijn essentieel voor uw veiligheid in de auto. Wanneer u regelmatig materialen, dozen en gereedschappen vervoert in uw bedrijfswagen is de inrichting ook een essentieel onderdeel van uw veiligheid.

“Als je een noodstop maakt of een ongeluk krijgt en materialen of gereedschappen los komen van hun plek, beweegt die op grote snelheid richting jou als bestuurder.”

Gaat u uw bedrijfswagen inrichten? Een professionele bedrijfswageninrichting wordt gemaakt van lichtgewicht materialen, wordt getest op veiligheid en volgens strenge veiligheidseisen gemonteerd. Hierdoor kan de inrichting flinke klappen doorstaan en weet u zeker dat uw spullen op hun plek blijven staan, ook als er onverhoopt iets gebeurt onderweg.

Meer weten over de veiligheid van uw bedrijfswagen? Lees ons volledige artikel “bedrijfswageninrichting draagt bij aan veiligheid bedrijfswagens

 

Neem contact met ons op!

Vragen over uw bedrijfswageninrichting? Wij helpen u graag.

 

Bel Noord Holland Inbouw E-mail Noord Holland Inbouw

 

Een aluminium bedrijfswageninrichting vergroot uw veiligheid onderweg

De installatie en het materiaal van uw bedrijfswageninrichting speelt een essentiële rol in de veiligheid van uw bedrijfswagen. Zowel de installatie als het materiaal bepalen namelijk wat er met uw inrichting, de spullen die u vervoert en de auto gebeurt mocht u onverhoopt onderweg een ongeval meemaken.

Aluminium is een zeer lichtgewicht én zeer sterk materiaal, dat in combinatie met het ontwerp en de montage van uw bedrijfswageninrichting zeer crash bestendig is. Uit verschillende veiligheidstesten blijkt dat aluminium veiliger is dan andere materialen zoals hout, kunststof en staal.

De installatie van Bott bedrijfswageninrichting is ontworpen om mee te bewegen bij een onverwachte beweging of wanneer u plotseling tot stilstand komt. Dit klinkt misschien vreemd, maar het licht meebewegen van onze bedrijfswageninrichting zorgt ervoor dat deze niet scheurt en dus op zijn plek blijft staan.

Benieuwd hoe onze installatie techniek en materiaalkeuze bijdraagt aan uw veiligheid onderweg? Lees dan ons volledige artikel “Een veilige aluminium bedrijfswageninrichting voor iedere auto
huyndai konaEen elektrische bedrijfswagen inrichten

Het totale aantal elektrische auto’s op de Nederlandse wegen is de afgelopen jaren flink gestegen, tot 145.000 in 2020. Hoewel deze populariteit nog niet volledig overgeslagen is naar de bedrijfswagens hebben de grote merken zoals Mercedes, Renault en Nissan de afgelopen jaren wel een aantal elektrische bedrijfswagens geïntroduceerd.

Kiest u voor een elektrische bedrijfswagen, dan is het gewicht van uw bedrijfswageninrichting een belangrijke factor in de actieradius van uw auto. Daarnaast vraagt een elektrische bedrijfswagen om een andere aanpak in de montage, zodat de zeer dikke kabels in de bodem van uw bedrijfswagen niet geraakt worden.

Wilt u meer weten over de voor- én nadelen van een elektrische bedrijfswagen en de impact op uw bedrijfswageninrichting? Lees dan ons volledige artikel “bedrijfswageninrichting in een elektrische bedrijfswagen

 

Neem contact met ons op!

Vragen over uw bedrijfswageninrichting? Wij helpen u graag.

 

Bel Noord Holland Inbouw E-mail Noord Holland Inbouw

 

Elektrische bedrijfswagenBedrijfswagen inrichten: de elektrische Hyundai Kona

Waar moet je rekening mee houden bij het inrichten van een elektrische bedrijfswagen of zelfs het ombouwen van een elektrische personenauto naar een volwaardige bedrijfswagen?

“In principe is iedere personenauto om te bouwen tot een bedrijfswagen, maar de extra uitdaging bij elke elektrische auto is het enorme batterijenpakken in de auto. Deze batterijen zijn verbonden met dikke kabels waar zeer hoge spanning op staat. Dat vraagt om een goed plan voor het vastzetten van materialen, want één keer verkeerd boren of schroeven is funest voor zowel de monteur als de auto”

De elektrische Hyundai Kona is met een aantal aanpassingen omgebouwd tot een volwaardige elektrische bedrijfswagen:

 • De rugleuning van de achterbank is verwijderd
 • Met een laadvloer over de gehele lengte van de kofferbak en achterbank creëren we een stabiele ondergrond
 • Met bodemschuiflades creëren we efficiënte opbergruimte
 • Met een rooster achter de bestuurder en bijrijder zorgen we voor extra bescherming tegen losse spullen in de laadruimte

Bent u benieuwd naar de volledige inrichting van deze elektrische bedrijfswagen? In het volledige artikel “bedrijfswageninrichting transformeert Hyundai Kona naar elektrische bedrijfswagen” gaan we dieper in op dit project en de rol van aluminium bedrijfswageninrichting in een elektrische bedrijfswagen.

 

Bedrijfswagenaccessoires voor inbraakbeveiliging en carrosseriebescherming

Goede accessoires maken de inrichting van uw bedrijfswagen compleet. Verschillende accessoires bieden uw bedrijfswagen ook extra bescherming tegen krassen, deuken én inbrekers:

 • Wandbekleding
 • Vloerbekleding
 • Sidebars
 • Rearbars
 • Raamroosters
 • Anti inbraaksysteem
 • Extra sloten

De wandbekleding en vloerbekleding beschermen uw carrosserie van binnenuit, bijvoorbeeld tegen deuken veroorzaakt door losliggende materialen in uw laadruimte. Sidebars en Rearbars zijn er voor bescherming van buitenaf, zoals paaltjes en andere weggebruikers. Deze accessoires zorgen voor een goed beschermde carrosserie, die er netjes uitziet én de levensduur van uw bedrijfswagen verlengt.

Inbraakbeveiliging werkt zowel preventief als vertragend. Duidelijk zichtbare inbraakbeveiliging maakt uw bedrijfswagen minder aantrekkelijk voor inbrekers, breken zij toch in? Dan maken de extra sloten en inbraakroosters het lastiger om binnen te komen en zal een anti inbraaksysteem de nodige aandacht trekken.

Wilt u meer weten over deze accessoires? Lees dan ons volledige artikel “Inbraakbeveiliging en carrosseriebescherming met bedrijfswagen accessoires”.

 

Neem contact met ons op!

Vragen over uw bedrijfswageninrichting? Wij helpen u graag.

 

Bel Noord Holland Inbouw E-mail Noord Holland Inbouw

 

Bedrijfswagen inrichten: de meest innovatieve accessoires

Een bedrijfswagen inrichten die volledig aan uw wensen voldoet en u perfect ondersteunt in uw werkzaamheden? Dan zijn de juiste accessoires onmisbaar. Zij dragen bij aan uw veiligheid, efficiëntie en comfort. De komende jaren verwachten wij dat twee accessoires onmisbaar worden in de inrichting van onze klanten:

 • Bott Systainerᶾ
 • Clayton Lithium Power Supply

De Bott Systainerᶾ is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Festool, Tanos en Bott. De gereedschappen van Festool en Tanos passen perfect in de gereedschapskoffers, die vervolgens naadloos aansluiten in de Bott bedrijfswageninrichting. Het resultaat is een collectie gereedschapskoffers die u meeneemt naar locatie en moeiteloos terugzet op de vaste plek in uw bedrijfswagen. De Systainerᶾ is dan ook dé gereedschapskoffer waarmee u écht efficiënt werkt.

Met de komst van de Clayton Lithium Power Supply (LPS) heeft u niet langer een tweede accu, scheidingsrelais, omvormer of lader, isolatiebewaker en wandcontactdozen nodig voor het tussendoor opladen van gereedschap of extra stroom op locatie. U heeft enkel nog de LPS nodig, een relatief kleine en lichte installatie in uw bedrijfswagen, zo groot als een doos printerpapier.

Wilt u meer weten over deze accessoires voor uw bedrijfswagen? Lees dan ons volledige artikel “Innovatieve bedrijfswagen accessoires bij Noord Holland Inbouw

 

bodemschuifladen-inrichting

Unieke bedrijfswagen inrichten: mobiele drone studio

DroneStars is een jonge, snelgroeiende organisatie in drone dienstverlening. Zij maken op locatie dronebeelden voor onder andere inspectie van gebieden en gebouwen, maar ook voor commercials. De veelzijdige drone piloten van DroneStars maken, verwerken en delen de dronebeelden direct op locatie met de opdrachtgever. Dat vraagt om een mobiele drone studio waarmee de drones veilig vervoerd kunnen worden en de operatie direct efficiënt van start kan gaan. In de modulaire, aluminium Bott bedrijfswageninrichting heeft iedere drone, kabel of accessoire een vaste plek in de auto gekregen.

“Ik had een hele goede klik met Johan, hij begreep heel goed wat ik wilde. Wij hebben ons idee uitgelegd en de basisspecificaties naar Johan gestuurd. Hij heeft de inrichting volledig naar onze wens ontworpen en we hebben meerdere dingen in de praktijk getest, waar nodig kwam Johan altijd weer heel snel met een oplossing voor ons vraagstuk. Het resultaat is een volledig custom made, mobiel dronekantoor waarmee wij en onze klanten overal direct aan de slag kunnen.”

Bent u benieuwd naar het volledige ontwerp en de specifieke wensen van DroneStars? Download dan hier het volledige klantverhaal.

Vul je e-mailadres in om het DroneStars klantverhaal te downloaden

   

  Bedrijfswagen inrichten: wand- en vloerbekleding bieden bescherming

  Uw bedrijfswageninrichting is essentieel in de efficiënte van uw laadruimte én werkprocessen, maar speelt ook een belangrijke rol in uw uitstraling. Krassen, deuken en andere beschadigingen hebben een negatieve impact op de uitstraling van uw bedrijfswagen en bedrijf, dus hoe voorkom je die?

  Een bedrijfswagen inrichten begint bij de basis, het beschermen van uw carrosserie met vloerbekleding en wandbekleding. Beiden worden meestal van hout, maar ook steeds vaker van kunststof gemaakt.

  De vloerbekleding in uw bedrijfswagen creëert een egale, schone ondergrond die de bodem van de auto beschermt en tegelijkertijd noodzakelijk is voor een stabiele bevestiging van uw inrichting. Wij werken veel met vloeren waar een rails in verwerkt is, waaraan uw bedrijfswageninrichting bevestigd wordt.

  De wandbekleding dient voornamelijk als bescherming van de carrosserie, zodat schuivende materialen geen deuken maken van binnenuit. Voor de meeste auto’s met een bedrijfswageninrichting geldt dat merendeel van de wandbekleding achter de stelling schuil gaat, tenzij in (een deel) van de inrichting geen stellages komen bijvoorbeeld voor het vervoeren van goederen. In dat geval adviseren wij meestal horizontale vurenhouten latten, waaraan eventueel nog goederen bevestigd kunnen worden.

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voordele van vloer- en wandbekleding? Lees dan ons volledige artikel “Bescherm uw bedrijfswagen met onze vloer- en wandbekleding”.

   

  Tekening van bedrijfswageninrichting door Noord Holland InbouwBedrijfswagen optimaal inrichten met Bott bedrijfswageninrichting

  Hoe wilt u uw bedrijfswagen inrichten? Dat is de vraag waar wij altijd het beste antwoord op proberen te vinden. We geloven niet in één juiste bedrijfswageninrichting, de juiste inrichting verschilt namelijk per persoon. Dat zit in de details, zoals een stopcontact links boven in plaats rechts onder, maar ook in de vorm van uw bedrijfswageninrichting. Waar de één een voorkeur heeft voor stellages met grote lades, heeft een ander liever kleinere lades voor kleinere onderdelen en gereedschappen.

  Hét antwoord is volgens ons de aluminium, modulaire bedrijfswageninrichting van Bott. Een prijswinnend systeem van hoogwaardige, lichtgewicht materialen waarmee u efficiënt aan het werk gaat.

  “Met het modulaire bedrijfswageninrichting systeem benutten wij de beperkte ruimte van bedrijfswagens optimaal. Denk daarbij aan bodemschuiflades, kasten en rekken op maat gemaakt, aangevuld met de accessoires die uw inrichting compleet maken. Zo creëren wij de beste bedrijfswageninrichting voor onze klanten.”

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het modulaire Bott systeem? Lees dan het volledige artikel “Optimale bedrijfswageninrichting met modulair aluminium systeem

   

  Neem contact met ons op!

  Vragen over uw bedrijfswageninrichting? Wij helpen u graag.

   

  Bel Noord Holland Inbouw E-mail Noord Holland Inbouw

   

  Klantverhaal: een unieke bedrijfswagen inrichten voor iedere monteur

  De monteurs van Gasservice | Gaswacht voeren veel verschillende taken uit. Van het installeren van cv-ketels, airconditioning en warmtepompen tot het onderhouden en repareren van deze installaties. Deze verschillende werkzaamheden vragen om verschillende inrichtingen, maar ook iedere monteur heeft zo zijn persoonlijke voorkeuren.

  Samen met servicemanager Michiel hebben wij voor Gasservice | Gaswacht een ontwerp gemaakt voor de Renault Kangoo en de Renault Trafic, de verschillende auto’s in het wagenpark. Daarna heeft iedere monteur zijn eigen voorkeuren mogen doorgeven, waarna het ontwerp van de bedrijfswageninrichting voor iedere monteur is aangepast. Het resultaat is een uniek ingerichte bedrijfswagen voor iedere monteur.

  Benieuwd hoe dat eruit ziet en hoe we dit project samen met Gasservice | Gaswacht hebben aangepakt? Download dan hier het volledige klantverhaal

  Vul je e-mailadres in om het Gasservice | Gaswacht klantverhaal te downloaden

   Noord Holland Inbouw beschikbaarheid