Klantverhalen

Sommige klantcases zijn zo bijzonder dat ze wat extra aandacht verdienen. Laat je inspireren door de opmaat gemaakte oplossingen van Noord Holland Inbouw.

Bedrijfsauto inrichting servicebussen van Gasservice – Gaswacht

mockup-whitepaper

De monteurs beschikken over veel onderdelen en gereedschappen. Samen met servicemanager Michiel Mortier hebben wij een indeling voor de servicebussen ontworpen waarin monteurs efficiënt, veilig en schoon kunnen werken. De monteurs installeren, onderhouden en voeren servicewerkzaamheden uit aan onder andere cv-ketels, airconditioning en warmtepompen. Iedere monteur beschikt over een eigen servicebus en richt deze met onze hulp volledig in naar zijn wensen en werkzaamheden. Elke servicebus is dus een stukje maatwerk.

Download factsheet Gasservice

Een bedrijfsauto ingericht als mobiele dronestudio voor DroneStars

mockup-whitepaper-nhibVoor DroneStars hebben wij een unieke bedrijfsauto ingericht voor het verzamelen, verwerken en distribueren van dronebeelden op locatie. De dronebeelden van DroneStars worden onder andere gebruikt voor commercials en de inspectie van gebieden en gebouwen. In de modulaire, aluminium bedrijfsauto inrichting van Bott heeft iedere drone, kabel of accessoire een vaste plek gekregen in de inrichting. Dankzij dit volledig custom made mobiele dronekantoor kunnen DroneStars en hun klanten overal direct aan de slag.

Download factsheet DroneStars
Noord Holland Inbouw beschikbaarheid