Veilig

Onze opbergmogelijkheden vergroten uw veiligheid onderweg

Modulair

Bepaal met ons de indeling van uw bedrijfswagen met ons modulaire systeem

Efficiënt

Vervoer meer materialen dankzij onze gewicht besparende inrichting

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze bedrijfswageninrichting

Hoe maakt u optimaal gebruik van de beschikbare laadruimte in uw voertuig? Wij geloven niet in een “one size fits all” oplossing, de inrichting moet passen bij de gebruiker. Daarom is elke bedrijfswageninrichting die wij samenstellen en plaatsen maatwerk. Dat zit in de details, zoals een draaibare klep linksboven in plaats van rechts onder of de keuze tussen een brede lade of meerdere smallere lades. Komt u bij Noord Holland Inbouw? Dan gaan we eerst met u in gesprek over uw inzet van de auto en uw wensen voor de inrichting. Zo past elke inrichting perfect bij uw wensen en werkzaamheden.

We combineren verschillende opbergmogelijkheden, (bodemschuif)lades en kasten met accessoires zoals gereedschapskoffers, spanstangen, raamroosters,  extra sloten en verlichting. Met de juiste indeling vergroot u de capaciteit, het gebruiksgemak én  de uitstraling van uw bedrijfswagen.

Bel Noord Holland Inbouw E-mail Noord Holland Inbouw

Twintig jaar ervaring in bedrijfswageninrichting

Ons zeer ervaren team heeft ruim twintig jaar ervaring met uiteenlopende bedrijfswageninrichtingen en bouwt jaarlijks vele unieke, op maat gemaakte oplossingen in.

Dat doen we met trots voor onder andere: aannemers, serviceverleners, installateurs, loodgieters, dierenartsen, drone piloten, riool ontstoppers, heftruck technici en in de waterbouw, grondverzet, telecom, toegangstechniek en recreatiesector.

Tekening bedrijfswageninrichting

Welke onderdelen, gereedschappen en materialen vervoert u? Hoeveel stopcontacten heeft u nodig en waar kunnen we deze het beste plaatsen? Hoeveel opbergruimte heeft u nodig en hoe voorkomt u dat losse materialen en gereedschappen door de auto bewegen tijdens het rijden? Dit en vele andere factoren nemen we mee in het ontwerp van uw bedrijfswageninrichting. Vervolgens maken we een tekening en offerte, zodat u een beeld en gevoel krijgt bij uw nieuwe inrichting. Na eventuele aanpassingen gaan we aan de slag!

Wij maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk, daarom schakelen we direct met andere toeleveranciers en bieden we de mogelijkheid om werkzaamheden uit te voeren in onze werkplaats, bijvoorbeeld voor het monteren van ritregistratie en belettering. We organiseren het zo dat u een volledig ingerichte auto ophaalt bij Noord Holland Inbouw en direct aan de slag kunt.

Vraag een offerte op

  Vul onderstaand formulier in, en ontvang binnen 24 uur een reactie!

  Bott bedrijfswageninrichting

  Voor onze bedrijfswageninrichting werken wij uitsluitend met de aluminium onderdelen van Bott. Het zeer hoogwaardige, Duitse merk staat bekend om haar flexibele bedrijfswageninrichting systeem. Dankzij de flexibiliteit van het Bott assortiment kunnen wij de beperkte laadruimte van iedere auto veranderen tot een efficiënte, professionele en veilige werkplek. Het Bott assortiment bestaat onder andere uit bodemschuiflades, systainers en stellingen in verschillende formaten.

  Onze monteurs zijn getraind en gecertificeerd om de Bott stellingen volgens de fabrieksvoorschriften te monteren en onderhouden dagelijks hun kennis van het systeem. Als gecertificeerd servicepartner mogen wij 10 jaar garantie geven op Bott producten.

  Ook voor overige accessoires en systemen in uw bedrijfswagen werken wij uitsluitend met leveranciers die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

  Waarom kiezen voor een aluminium bedrijfswageninrichting?

  Wij bouwen al jaren exclusief aluminium bedrijfswageninrichtingen, omdat we overtuigd zijn van de vele voordelen van aluminium ten opzichte van hout of staal. De belangrijkste voordelen van een aluminium bedrijfswageninrichting zijn:

  • Gewichtsbesparend: bespaar 10 tot 40 procent gewicht in uw auto met een lichtgewicht aluminium bedrijfswageninrichting
  • Veilig: de combinatie van hoogwaardig aluminium en de juiste montage maakt de inrichting veiliger dan hout.
  • Duurzaam: aluminium gaat lang mee en is zeer goed recyclebaar. Met regelmaat monteren wij een bedrijfswageninrichting in de volgende bus van de eigenaar.

  Ontdek de mogelijkheden

   Vul onderstaand formulier in, en ontvang binnen 24 uur een reactie!

   Noord Holland Inbouw

   Wij werken vanuit onze werkplaats in Uitgeest. Hier ontvangen we u graag voor een kop koffie en een gesprek over uw bedrijfswageninrichting. Ook bouwen we hier uw volledige inrichting in en maken we de details zoals wand- en vloerbekleding op maat. Kom langs en ontdek de mogelijkheden van onze bedrijfswageninrichting zelf.

   Noord Holland Inbouw beschikbaarheid