Unieke inrichting bedrijfsbus: mobiel kantoor voor DroneStars

Recent mocht Noord Holland Inbouw een unieke bedrijfsbus inrichten en bouwen voor het verzamelen, verwerken en distribueren van dronebeelden. Onze klant DroneStars kwam met een voor ons nieuw vraagstuk dat leidde tot een heel leuk project, met een eindresultaat waar wij trots op zijn. Benieuwd wat deze dronewagen doet en hoe de inrichting bijdraagt aan nog meer werkplezier voor onze klant en zijn opdrachtgevers? In deze blog lichten we een tipje van de sluier, het hele verhaal van deze klant leest u in ons factsheet.

DroneStars is een jonge, snelgroeiende organisatie in drone dienstverlening. Zij helpen onder andere bij commercials en de inspectie van gebieden en gebouwen met het maken van dronebeelden. Deze beelden worden altijd op locatie gemaakt, verwerkt en gedeeld met de opdrachtgever. Uit het werken op locatie ontstond de behoefte naar een goed uitgeruste bedrijfsauto waar de drones niet alleen mee vervoerd worden, maar waar de hele operatie ook direct van start kan gaan.

Een complete custom made bedrijfsbus inrichten

DroneStars had als het ware de behoefte van een mobiel kantoor in hun bedrijfsauto. Oprichter en eigenaar Dino van Essen kreeg van één van zijn klanten de tip eens in gesprek te gaan met Noord Holland Inbouw.

“Ik had een hele goede klik met Johan, hij begreep heel goed wat ik wilde. Wij hebben ons idee uitgelegd en de basisspecificaties naar Johan gestuurd. Hij heeft de inrichting volledig naar onze wens ontworpen en we hebben meerdere dingen in de praktijk getest, waar nodig kwam Johan altijd weer heel snel met een oplossing voor ons vraagstuk. Het resultaat is een volledig custom made, mobiel dronekantoor waarmee wij en onze klanten overal direct aan de slag kunnen.”

Stroomvoorziening, extra slot én Bott bedrijfsauto inrichting

Geen enkele bedrijfsauto inrichting is hetzelfde en dat geldt zeker ook voor de inrichting van DroneStars. Met de modulaire, aluminium bedrijfsauto inrichting van Bott heeft iedere drone, kabel of accessoire een vaste plek gekregen in de inrichting. Daarnaast is de inrichting uitgerust met een aantal hoogwaardige accessoires die perfect aansluiten bij het vraagstuk van DroneStars.

Meer informatie over hoe DroneStars de hun mobiele dronekantoor gebruikt, hoe de bedrijfsauto inrichting tot stand is gekomen en met welke accessoires we de inrichting compleet hebben gemaakt lees u in ons factsheet. Meer informatie of benieuwd naar de foto’s van deze prachtige DroneStars bedrijfsauto? Download dan ons factsheet!

 

 

Noord Holland Inbouw beschikbaarheid