Inbraak preventie

Van raamrooster tot startblokkering.

Gatelock systeem

Het Gatelock systeem is een mechanische beveiliging. Deze beveiliging is leverbaar voor de schuifdeur en de achterdeuren.
De Gatelock is er in drie uitvoeringen:

  1. De Gatelock sluit automatisch (slam lock) wanneer je de deur sluit. Met de sleutel kan je hem weer ontgrendelen.
  2. De Gatelock blijft ontgrendeld (dead lock) wanneer je de deur sluit. Met de sleutel kan je hem vergrendelen en ontgrendelen.
  3. De Gatelock kan worden geleverd in een slam of dead lock en met de bij geleverde separate afstandbediening kan je hem vergrendelen en ontgrendelen.

 

Raamroosters

De meest eenvoudige en inbraak preventie is door middel van de plaatstalen raamroosters. Deze zijn leverbaar voor de ramen in de achterdeuren, achterklep, schuifdeur en separatiewand. De standaard kleuren zijn wit en zwart.

Doorlock systeem

Het Doorlock systeem voorziet de auto met een anti inbraak systeem met hardstalen pennen. Dit systeem werkt met uw centrale portiervergrendeling. Er zijn diverse uitvoeringen leverbaar. Van een draadrooster tot geavanceerde systemen in combinatie met een alarm of startblokkering.

 

Alarm installatie

De alarminstallatie is de meest bekende uitvoering in combinatie met een alarm of startblokkering. Deze installaties dienen te worden gemonteerd door een SCM gecertificeerde technicus.
Het certificaat dat u na installatie krijgt geeft bij veel maatschappijen recht op korting op de verzekeringspremie van uw auto.

Noord Holland Inbouw beschikbaarheid