Ervaring telt!

Voor iedere bestelbus bestaat er een oplossing! We hebben al veel merken en typen mogen voorzien van een mooie oplossing.

Onder andere voor de volgende merken: Opel Nissan, Ford, Fiat, Toyota, Volkswagen, Iveco, Man, Renault, Mercedes-Benz & Peugeot

De compacte bestelauto

Met name in het stadsverkeer zijn de kleine bestelauto’s ideaal. De geringe afmetingen van deze kleine bestelauto’s zijn ideaal voor het rijden in het stadsverkeer. Hierdoor zijn ze wendbaar en hebben genoeg aan een kleine parkeerplaats. Ondanks het compacte ontwerp van deze auto’s is het mogelijk de laadruimte optimaal te benutten. Het geheim zit in de juiste laadruimte indeling. Waarbij de veiligheid niet vergeten mag worden. Hierbij kunnen wij u helpen een optimale indeling te ontwerpen. Dit ontwerp wordt in een 3D vorm aan u gepresenteerd. Dit voor een optimale beleving van uw toekomstige indeling.

Veel meer dan een stelling

Het bijzondere kenmerk van de Bott Vario 3 bedrijfswageninrichting is, dat het veel meer is dan een paar eenvoudige stellingen in een auto. Met een bedrijfswageninrichting, die aan uw wensen voldoet, werkt u met plezier met uw mobiele werkplaats. Als bijkomend voordeel bespaart u brandstof door het gebruik van lichtgewicht materialen.

Dankzij de nieuwe systeem maatvoering wordt de beschikbare ruimte optimaal benut. Ook de kleinste hoekjes kunnen optimaal worden ingevuld! Onze bedrijfswageninrichting is zowel universeel als maat gesneden te configureren. Er is de beschikking over een veelvoud van mogelijkheden om de lading veilig op te bergen. Het nieuwe C-Lash systeem bijvoorbeeld. Hiermee kunt u snel en eenvoudig door middel van een spanband uw lading vastleggen in de opbergbakken.

De schuifladen zijn op verschillende manieren efficiënt in te delen. In de mobiele werkplaats is de opklapbare werkbank met bankschroef op draaiplateau bijna onmisbaar.
Om uw laadvloer vrij te kunnen houden hebben we de zogenaamde bodemschuifladen. Die ervoor zorgen dat u een groot volume opbergruimte heeft onder de vrije tweede laadvloer.
In de catalogus vindt u een groot assortiment van slimme, handige, efficiënte en voordelige oplossingen om het plezier in uw werk te verhogen.

Neem contact met ons op!

Vragen over uw bedrijfswageninrichting? Wij helpen u graag.

 

Bel Noord Holland Inbouw E-mail Noord Holland Inbouw

Accessoires

De inrichting van een bestelwagen is één, de accessoires zijn het tweede. Wij kunnen u naast de inrichting ook adviseren over benodigde accessoires. Zoals signaalverlichting, imperialen, laadruimte bekleding en stroomvoorziening. Ook over een valhelm houder, kitkoker houder, spuitbus houder, interieur verlichting, enz…

Bevestigingsmateriaal

Imperialen en ladders

Inbraak preventie

Indelingsmateriaal

Stroomvoorziening

Safe-bumper

Signaalverlichting

Verlichting

Noord Holland Inbouw beschikbaarheid