Innovatieve bedrijfswagen accessoires bij Noord Holland Inbouw

Welke bedrijfswagen accessoires mag u niet missen? Accessoires maken uw bedrijfswageninrichting compleet. Daarom adviseren wij u altijd over de accessoires die perfect passen bij uw bedrijfswageninrichting. Zo ook in deze blog. We zetten 2 accessoires in de schijnwerper waarvan wij denken dat deze de komende jaren onmisbaar worden voor onze klanten. Benieuwd geworden? Johan, eigenaar van Noord Holland Inbouw, vertelt in deze blog waarom wij fan zijn van deze bedrijfswagen accessoires.

Hoogste kwaliteit bedrijfswagen accessoires

Bij een volledige bedrijfswageninrichting horen natuurlijk de juiste accessoires. Ook hiervoor kunt u terecht bij Noord Holland Inbouw. Net als onze bedrijfswageninrichtingen streven wij ook de hoogste kwaliteit na in de accessoires die wij u bieden. Dit betekent dat wij altijd op zoek zijn naar de accessoires die bijdragen aan uw veiligheid, efficiëntie en comfort. We zoeken naar innovatieve producten die van bewezen hoge kwaliteit zijn.

“Wij zien onze klanten wanneer we de nieuwe bedrijfswageninrichting bespreken en afleveren. Daarna zien wij ze opnieuw wanneer toe zijn aan een nieuwe bedrijfswagen. Dan stellen we samen met de klant opnieuw de optimale bedrijfswageninrichting samen, maar het komt ook vaak voor dat zij zo tevreden zijn over de inrichting van Noord Holland Inbouw dat wij deze overplaatsen naar de nieuwe auto. Tussendoor zien wij onze klanten niet, omdat wij kwaliteit leveren waar zij jarenlang mee kunnen werken. Dat is de kwaliteit die wij onze klanten niet alleen bieden met de inrichting, maar ook met accessoires.”

 

 

Gereedschap organiseren in uw bedrijfswageninrichting met de Systainer

Hoe heeft u de gereedschappen in uw bedrijfswagen georganiseerd? Losse gereedschappen schuiven vaak door de auto en creëren een onoverzichtelijke werkplek waarin u op zoek moet gaan naar dat ene gereedschap die u op dat moment nodig heeft. Dat wil natuurlijk niemand en dus zijn er verschillende mogelijkheden om de gereedschappen in uw auto op te ruimen.

Maar hoe fijn zou het zijn als u het benodigde gereedschap zo uit de auto tilt, zonder deze eerst in een gereedschapskist of gereedschapskoffer te verzamelen? En wanneer u klaar bent op locatie, plaatst u het gereedschap direct terug op de juiste plek in uw bedrijfswagen. Opgeruimd staat netjes, toch? De Bott Systainerᶾ maakt dat mogelijk. Misschien bent u al bekend met de gereedschapskoffers van producenten als Festool, Makita of Tanos. Nieuw is de prijswinnende samenwerking tussen Festool, Tanos en Bott om gereedschapskoffers te maken die naadloos aansluiten in de bedrijfswageninrichtingen van Bott.

Bott systainer voor bedrijfswageninrichting bij Noord Holland Inbouw

Met de derde generatie Systainers zijn uw gereedschappen overzichtelijk en veilig opgeborgen van één werkplaats naar de volgende. Na gebruik plaatst u de Systainerᶾ in de daarvoor bestemde plek in uw bedrijfswageninrichting en gaat u direct op weg naar de volgende klus. Hoeveel tijd zal u dit gaan besparen?

Innovatieve energiebron voor uw bedrijfswagen

Veel van onze klanten hebben een extra 230Volt energiebron nodig in de bedrijfswagen. Bijvoorbeeld om tussendoor gereedschap op te laden of op locatie in te zetten. Daarom is de tweede accessoire voor bedrijfswagens die wij in deze blog met u delen de Lithium Power Supply, kortweg LPS van Clayton. Deze innovatieve energieopwekker biedt verschillende voordelen ten opzichte van de conventionele energiebronnen voor bedrijfswagens.

Voor het opwekken van energie in de bedrijfswagen met de conventionele middelen plaatsen we een tweede accu, een scheidingsrelais, een omvormer/lader, een isolatiebewaker en wandcontactdozen. Deze accu wordt opgeladen tijdens het rijden of met een laadmogelijkheid op de zaak. Deze installatie met alle benodigde hulpmiddelen weegt 50 tot 55 kilo. De LPS werkt net iets anders, namelijk met een lithium-ion accu. Deze accu is vele malen lichter, namelijk 25 kilo. Het voordeel van de LPS is dat u enkel de LPS nodig heeft, de lithium-ion accu zit in dezelfde behuizing. Dit levert ruimtebesparing in uw bedrijfswagen op.

Lithium Power Supply voor bedrifjswagens

“De gewichtsbesparing die de LPS biedt is een belangrijk voordeel voor onze klanten. Niet alleen rijden zij hierdoor zuiniger, ook kunnen zij meer materialen en gereedschappen vervoeren. Ook biedt de LPS net iets meer vermogen, afhankelijk van de uitvoering die men kiest. De investering in de LPS is vergelijkbaar met een conventionele energiebron. Wij hebben de LPS al bij zo’n 50 tot 60 klanten mogen monteren en zij zijn allemaal uiterst tevreden. Dat neemt niet weg dat onze klanten die voor een conventionele installatie hebben gekozen ook volledig tevreden zijn. Maar wij denken dat de LPS steeds populairder zal worden door de genoemde voordelen en wij raden iedereen aan dit systeem te overwegen bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfswageninrichting.”

 

 

 

Volledig assortiment bedrijfswagen accessoires

Wij denken dat deze 2 accessoires de komende jaren veel plezier en gemak gaan toevoegen aan de bedrijfswagens van onze klanten. Maar natuurlijk bieden we bij Noord Holland Inbouw veel meer accessoires, die allemaal iets bijdragen aan uw bedrijfswagen. Van veiligheid met raamroosters en mechanische sloten tot verlichting en bevestigingsmateriaal. Bij Noord Holland Inbouw bieden we u alle accessoires om uw bedrijfswageninrichting zo compleet mogelijk te maken.

Heeft u vragen over onze accessoires of bedrijfswageninrichting? Neem contact met ons op! We helpen u graag.

Noord Holland Inbouw beschikbaarheid