Bott bedrijfswageninrichting overplaatsen in nieuwe bedrijfswagen

U bent nog hartstikke blij met uw persoonlijk Bott bedrijfswageninrichting en eigenlijk is deze nog niet aan vervanging toe, maar uw bedrijfswagen wel? We horen dit vaker, onze hoogwaardige bedrijfswageninrichtingen gaan vaak langer mee dan de bedrijfswagen zelf. Zonde om uw huidige bedrijfswageninrichting niet over te plaatsen toch? Daarom vertellen we u in dit artikel alles over het overplaatsen van uw Bott bedrijfswageninrichting.

Kunnen wij jouw bedrijfswageninrichting overplaatsen naar een andere bedrijfsauto?

Het simpele antwoord op deze vraag is jazeker! Natuurlijk is het afhankelijk van uw huidige bedrijfswageninrichting en de nieuwe bedrijfswagen die u op het oog hebt. Maar, wanneer u een Bott bedrijfswageninrichting in uw huidige bedrijfswagen heeft kunnen we deze vrijwel zeker geheel of gedeeltelijk overplaatsen. Bij Noord Holland Inbouw zijn wij een officieel Bott-servicepartner. Als gecertificeerde servicepartner van Bott Nederland hebben onze medewerkers een grondige training gevolgd in de Bott-fabrieken in Gailfdorf, Duitsland. Deze training stelt ons in staat om te werken volgens de strikte fabrieksspecificaties, met de hoogste prioriteit voor uw veiligheid.

Modulaire Bott bedrijfswageninrichting

Het zijn misschien wel de twee belangrijkste voordelen van de Bott bedrijfswageninrichting:

  • Lichtgewicht bedrijfswageninrichting door gebruik van aluminium
  • Modulair systeem

Het feit dat onze Bott bedrijfswageninrichtingen zeer licht zijn ten opzichte van concurrerende merken of houten bedrijfswageninrichtingen, is juist in nieuwe auto’s een groter voordeel omdat nieuwe (elektrische) bedrijfswagens steeds zwaarder worden en de brandstofkosten toenemen. Wanneer u overstapt in een elektrische bedrijfswagen is het totaalgewicht van de auto zelfs bepalend voor uw actieradius. Met een lichtgewicht bedrijfswageninrichting bespaart u aanzienlijk in brandstofverbruik en kosten.

Maar, wanneer we de mogelijkheden van overbouwen bespreken is het modulaire systeem van Bott wat er echt toe doet. Elke Bott bedrijfswageninrichting is samengesteld uit modules en bevestigd op een gecertificeerde wijze om zowel de veiligheid te garanderen als het plaatsen in elk type bedrijfswagen mogelijk te maken. De basismodules worden aangevuld met extra modules en accessoires, zodat de bedrijfswageninrichting volledig past bij uw wensen en eisen.

Dit modulaire systeem kunnen we door de wijze van bevestiging loshalen en overplaatsen in een nieuwe bedrijfswagen, wellicht met wat aanpassingen in de indeling of aanvulling met nieuwe modules om het geheel passend te maken. Zo profiteert u meerdere bedrijfswagens van de inrichting die u zelf met zorg hebt samengesteld, dat levert ook nog eens een mooie kostenbesparing op!

Bedrijfswageninrichting over laten bouwen: waar moet u rekening mee houden?

Wanneer u uw bedrijfsinrichting wilt laten overplaatsen naar een nieuwe auto zijn er enkele punten om rekening mee te houden:

  • Nieuwe afmetingen: één van de factoren die bepaalt in hoeverre we de inrichting kunnen overbouwen zijn de nieuwe afmetingen van de bedrijfswagen en hoe die in verhouding staan tot uw huidige auto. Kan elk onderdeel mee, heeft u aanvullende modules of accessoires nodig of past er juist minder inrichting in uw nieuwe bedrijfswagen? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.
  • Nieuwe wensen: Gebruikt u de inrichting op dezelfde manier als wanneer u deze samenstelde? Of vervoert u inmiddels andere materialen en producten, waardoor uw wensen veranderd zijn?
  • Wand- en vloerbekleding: Uw wand en vloerbekleding maken we opnieuw op maat van uw nieuwe bedrijfswagen. Dit moet exact passen om de carrosserie zo goed mogelijk te beschermen en is bepalend in de uitstraling van uw bedrijfswagen.
  • Elektrisch rijden: gaat u elektrisch rijden? Dan moeten we hier rekening mee houden wanneer we de inrichting overbouwen. Het accupakket van de auto ligt namelijk in de bodem, dit vraagt een andere manier van werken van ons team en kan betekenen dat we enkele wijzigingen moeten doorvoeren in de indeling of wijze van bevestiging.

Noord Holland Inbouw: altijd deskundig advies

Onze persoonlijke service is wat ons Noord Holland Inbouw maakt. We gaan altijd voor een eerlijk, deskundig advies zodat u de voor- en nadelen af kunt wegen. Het overbouwen van een bedrijfswageninrichting zien we als een compliment, want wat is er nu beter dan een klant die zo tevreden is over zijn inrichting dat hij nog geen afscheid wilt nemen? We gaan dan ook graag met u in gesprek over de mogelijkheden van overbouwen.

Dat betekent dat we niet zomaar de inrichting in uw nieuwe bedrijfswagen plaatsen. We gaan opnieuw in gesprek, zo behandelen we onder andere bovenstaande punten om ervoor te zorgen dat u net zo gaat genieten van uw bedrijfswageninrichting in uw nieuwe auto als in uw huidige auto. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via info@noordhollandinbouw.nl of 0251 320 100

Noord Holland Inbouw beschikbaarheid