Nieuwe website Noord-Holland Inbouw live

Welkom op onze vernieuwde website! Met een frisse nieuwe uitstraling past de website weer helemaal bij onze service en visie. Eigenaar Johan de Meij vertelt graag meer over Noord Holland Inbouw en zijn wensen, die geleid hebben tot de nieuwe website.  

Noord Holland Inbouw is Servicepartner van Bott, een innovatief merk voor bedrijfswageninrichtingen. Johan en collega’s hebben ruim dertig jaar ervaring in bedrijfswageninrichting, Noord Holland Inbouw is Servicepartner van Bott omdat zij voorloper zijn op het gebied van gebruik, veiligheid en design.

“Bott is de toonaangevende leverancier met een volledig aluminium bedrijfswageninrichting. Een comfortabele, veilige en duurzame toepassing die perfect aansluit op hoe wij kijken naar een bedrijfswageninrichting: de gebruiker staat voorop.”

– Johan de Meij, Noord Holland Inbouw

Gebruiker centraal in bedrijfswageninrichting

Bij ons staat de gebruiker altijd centraal, ten slotte moet hij of zij iedere dag met de inrichting werken. Dat betekent dat we altijd kijken hoe we de inrichting zo goed mogelijk laten aansluiten bij het gebruik en de wensen van de gebruiker, er is geen one size fits all oplossing bij Noord Holland Inbouw.

Wij willen de best mogelijke service bieden, zodat iedereen blij wordt met zijn of haar bedrijfswagen. Zowel de door ons samengestelde inrichting als de inbouw daarvan moeten van het hoogst mogelijke niveau zijn, daarom laten we ons continue informeren over nieuwe mogelijkheden en volgen we regelmatig trainingen zodat wij altijd onze inrichtingen volgens de officiële Bott richtlijnen samenstellen en inbouwen.

Nieuwe website Noord Holland inbouw

Ontwikkeling Noord Holland Inbouw

Ook als organisatie willen we de trots voor ons werk en de producten waar we mee werken uitstralen. Dat deden we al jaren op onze website door het delen van nieuwe blogs, maar het was tijd voor een update.

“De website was toe aan een frisse look. Ik ben trots op de innovatie en creativiteit van onze producten en mijn team, dat moet de website ook uitstralen. Graag wilde ik meer rust, ruimte en een strakker ontwerp waarin de beleving centraal staat.” –  Johan de Meij, Noord Holland Inbouw

Tijdens de afgelopen maanden hebben we samen met onze partner in online marketing gewerkt aan de nieuwe website en het resultaat mag er zijn: onze nieuwe website voldoet aan de laatste eisen op het gebied van gebruiksgemak, veiligheid en design.

“Een van de ontwikkelingen als het over digital design gaat, is dat er veel meer ruimte tussen de vlakken zit, waardoor de gehele beleving een stuk rustiger is geworden. Ook is er veel meer aandacht voor gebruiksgemak, er is een stap gezet in de overzichtelijkheid van de website waardoor gebruikers veel makkelijker de juiste informatie vinden.” – Tal Gonen, Merkelijkheid

installatie-bedrijfswagen

Nieuwe website online

Komende tijd blijven we bezig met het verbeteren van de website, omdat we het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk willen maken om de juiste informatie te vinden en keuzes te maken. Blijf dus vooral terugkomen om elke keer weer iets nieuws te ontdekken! Valt u iets op wat wij kunnen verbeteren? We horen het graag.

“Heel trots ben ik op alle inbouw projecten die wij uitvoeren voor onze klanten, de website is een mooi middel om een stukje van die trots naar buiten te laten zien. De toegepaste animaties maken de beleving compleet.” –  Johan de Meij, Noord Holland Inbouw

Noord Holland Inbouw beschikbaarheid