Een uniek ingerichte servicebus voor de monteurs van Gasservice | Gaswacht

De monteurs van Gasservice | Gaswacht installeren, onderhouden en voeren service werkzaamheden uit aan onder andere cv-ketels, airconditioning en warmtepompen. Samen met Servicemanager Michiel Mortier van Gasservice | Gaswacht hebben wij een inrichting ontworpen voor een veilige, schone en efficiënte servicebus waarin ieder onderdeel en gereedschap een eigen plek heeft. Dit is een project waar wij extra trots op zijn, omdat iedere monteur van Gasservice | Gaswacht zelf meebeslist over de inrichting van zijn bus. Het resultaat? Een uniek ingerichte servicebus voor iedere monteur!

Een écht persoonlijke servicebus

De monteurs van Gasservice | Gaswacht voeren verschillende werkzaamheden uit zoals installatie, onderhoud en service. De wensen voor de inrichting van de servicebus zijn afhankelijk van de werkzaamheden van de monteur én zijn persoonlijke voorkeuren. Samen met servicemanager Michiel hebben wij daarom een ontwerp gemaakt voor onder andere de Renault KANGOO en TRAFIC waar de monteurs mee rijden. In dit ontwerp houden we rekening met de diverse werkzaamheden van de monteurs en bepaalde wensen vanuit de organisatie, zoals de vloer- en wandbekleding.

Wat iedere servicebus van Gasservice | Gaswacht uniek maakt is dat iedere monteur eerst de tekening of via deze link zijn indeling te zien krijgt en vervolgens de mogelijkheid heeft om zijn mening te geven. Zo kiest één monteur bewust voor draadmanden voor het vervoeren van grote stukken PVC, terwijl een andere monteur voorkeur heeft voor grotere slides waar groot gereedschap in past.

“We komen elke keer weer tot een bedrijfswageninrichting die écht bijdraagt aan het succes, de veiligheid en het werkplezier van onze monteurs.”

Efficiëntie in ontwerp én inbouw van bedrijfsauto’s

De vernieuwde servicebussen zijn essentieel in de veiligheid en efficiëntie van de monteurs maar worden door Gasservice | Gaswacht ook echt gezien als het visitekaartje van hun organisatie. Een project waaraan wij met veel trots samenwerken met Gasservice | Gaswacht!

Een servicebus is natuurlijk onmisbaar voor ieder monteur, efficiëntie is dus niet alleen van het grootste belang in de inrichting maar ook in de inbouw van de bedrijfswageninrichting. Wij werken nauw met Gasservice | Gaswacht en de autodealer samen om er voor te zorgen dat de nieuwe servicebussen naadloos instromen in het wagenpark, zodat de monteur geen dag zonder auto zit. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Eén van de recent geleverde servicebussen staat centraal in ons nieuwste klantverhaal, waarin wij een aantal details uit de inrichting laten zien én met Michiel spreken over het ontwerp en onze samenwerking.

Bent u benieuwd naar de bedrijfswageninrichting van deze servicebus? Donwload ons klantverhaal over Gasservice |Gaswacht! Daarin vertellen wij u meer over de gemaakte keuzes, het ontwerpproces en onze samenwerking. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijfsauto contact met ons op.

Noord Holland Inbouw beschikbaarheid