Bedrijfswageninrichting bij Noord Holland Inbouw

Heeft u onze nieuwe bedrijfsfilm al gezien? Bepakt met een camera en drone bezocht de producent vorige maand onze werkplaats, waar hij een aantal auto’s, inrichtingen en werkzaamheden filmde. Ook werd Johan geïnterviewd, hij verteld over de verschillende klanten van Noord Holland Inbouw en deelt onze visie met de kijker. Met deze film willen wij iedereen een kijkje in de keuken bieden en hopen wij u aan te steken met onze passie voor een BOTT bedrijfswageninrichting. Benieuwd geworden? Bekijk de film! In deze blog diepen we de onderwerpen die ook in de film besproken worden verder uit.

Ieder jaar mogen wij zo’n 200 tot 300 auto’s inrichten, voor zeer verschillende klanten. Van ZZP’er tot grote bedrijven en organisaties zoals Boon Edam of Waternet, wij mogen ze helpen. Zodra klanten hier binnenkomen en onze materialen en mogelijkheden zien, zijn ze verkocht. Samen met de klant stellen wij de inrichting volledig naar wens van de gebruiker samen, of het nu gaat om een bestelbus, servicewagen of welke andere bedrijfswagen dan ook. Dat doen we graag en met veel plezier!

Een nieuwe bedrijfswageninrichting samenstellen

Zoals we wel vaker zeggen: een bedrijfswageninrichting van Noord Holland Inbouw is maatwerk. Wij geloven niet in één perfecte inrichting voor een loodgieter of aannemer. De perfecte bedrijfswageninrichting is samengesteld op basis van de werkzaamheden, routines en materialen van de eindgebruiker. Waar de één zijn gereedschappen graag ophangt, legt de ander deze liever in een lade. Heeft de één achterin een extra stopcontact nodig, wil iemand anders deze juist aan de voorkant.

Still van ontwerpsysteem voor bedrijfswageninrichting van Noord Holland Inbouw

Dat is waarom wij altijd eerst met iedere klant in gesprek gaan. Wat heb je nodig? Welke materialen en gereedschappen gebruik je daarbij? We bepalen samen welke artikelen de klant nodig heeft en ontwerpen een efficiënte inrichting.

 

Trotse Bott service partner

Wij werken al ruim 18 jaar exclusief met aluminium bedrijfswageninrichtingen en sinds 2019 zijn wij trotse service partner van Bott, een gerenommeerd bedrijf dat zich al 90 jaar bezig houdt met het opruimen en indelen van spullen. Een belangrijke reden voor ons om te kiezen voor aluminium is het gewicht van de bedrijfswageninrichting. Deze willen we zo licht mogelijk houden, zodat de klant zoveel mogelijk materialen en gereedschappen kan vervoeren. Aluminium is een lichtgewicht materiaal dat daar zeer geschikt voor is. Toen Bott de overstap maakte van staal naar aluminium zijn wij overgestapt van leverancier, mede door het grote assortiment. Zij hebben zoveel slimme producten en oplossingen verwerkt in de stellingen. Met deze extra mogelijkheden bieden we klanten niet alleen meer mogelijkheden voor efficiëntie en veiligheid, maar ook meer plezier.

Wij zijn heel benieuwd wat u van de film vindt! Heeft u vragen of opmerkingen, of kunnen wij u helpen met de inrichting van uw bedrijfswagen? Neem dan contact met ons op.

 

Noord Holland Inbouw beschikbaarheid