Optimale bedrijfswageninrichting met modulair aluminium systeem

Bij Noord Holland Inbouw zijn we altijd op zoek naar de beste oplossing voor onze klanten. Wij geloven dat de beste bedrijfswageninrichting uniek is, omdat deze is ingericht op de behoeften van de gebruiker. Dat is één van de redenen dat wij werken met de modulaire systemen van Bott. Als officiële partner zijn we dan ook blij te vermelden dat de bedrijfswageninrichting Bott Vario 3 en Systainerᶾ van Bott de prestigieuze iF Gold Award 2020 hebben gewonnen. Leest u mee? Dan vertellen we meer over deze prijs en waarom wij graag met de producten van Bott werken.

iF Gold Award bedrijfswageninrichting

Bent u al bekend met de iF Gold Award? Deze award wordt internationaal erkend als een symbool voor uitmuntend design. Ieder jaar strijden 6.000 deelnemers uit wel 70 landen om de prijs die al sinds 1953 uitgereikt wordt. Het doel van deze award is om goed design te promoten en ondersteunen door het grote publiek ermee bekend te maken. Nu denkt u misschien, wat heeft design te maken met mijn bedrijfswageninrichting? Maar behalve dat we het allemaal fijn vinden als onze bedrijfswagen er mooi en verzorgd uitziet, is het design ook heel belangrijk voor de indeling en optimaal gebruik van ruimte én laadvermogen.

Dit jaar heeft Bott dus de prijs gekregen in de automobiel- en voertuigcategorie. De jury was onder de indruk van de hoogwaardige, lichtgewicht methode om gereedschappen efficiënt te organiseren in de bedrijfsbus. Volgens hen bespaart de gebruiker tijd met het mooie en professionele uiterlijk, want; niemand hoeft op zoek naar zijn materialen en gereedschappen in een goed georganiseerde bedrijfswageninrichting! Ook was de jury onder de indruk van de aandacht voor details en slimme technische oplossingen.

 

 

Aluminium bedrijfswageninrichting

Voor ons één van de redenen om met Bott te werken is hun aluminium bedrijfswageninrichting . De systemen zijn licht, robuust en volledig modulair. Dit betekent dat wij onze klanten het maatwerk kunnen bieden dat wij zo belangrijk vinden in bedrijfswageninrichting. Met een aluminium bedrijfswageninrichting is de bedrijfsbus lichter, zuiniger en veiliger dan ooit. En wie wil dat nu niet?

Bij Noord Holland Inbouw werken we al 18 jaar met enkel aluminium bedrijfswageninrichtingen. Waarom? Naast het voordeel van lichtgewichtmaterialen op het gebied van veiligheid en zuiniger rijden, kunnen onze klanten ook meer meenemen. Ook is aluminium relatief duurzaam, het materiaal is goed te recyclen. Zo kunnen wij veel van het materiaal opnieuw inzetten in de volgende bedrijfswageninrichtingen van onze klanten. Hoewel wij al langer samenwerken met Bott zijn wij sinds 2019 ook officieel Bott Service Partner. Deze keuze hebben wij gemaakt toen Bott van stalen systemen de overstap maakte naar aluminium systemen voor bedrijfswageninrichting.

Aluminium bedrijfswageninrichting Aluminium bedrijfswageninrichting

Maatwerk bedrijfswageninrichting met modulair Bott systeem

Wij willen de beste bedrijfswageninrichting voor onze klanten. En omdat wij dat willen én leveren, komen onze klanten keer op keer bij ons terug. Vaak zelfs om hun bestaande bedrijfswageninrichting over te zetten naar een nieuwe bedrijfsbus. Voor ons betekent dit, dat de inrichting altijd volledig afgestemd is op de gebruiker. Daarmee kan je efficiënter en productiever werken. Dit maken wij mogelijk met modulaire systemen waarmee de beperkte ruimte van een bedrijfsbus optimaal benut wordt. Denk bijvoorbeeld aan een bodemschuiflade, kasten en rekken op maat voor uw bedrijfswagen en oplossingen die afgestemd zijn op uw gereedschappen en materialen. Bott biedt ons deze systemen, die wij volledig naar uw wens in kunnen richten. Hun assortiment is breed én diep, waardoor bijna niets onmogelijk is.

 

 

Systainerᶾ: de oplossing voor gereedschap in uw bedrijfsbus

Een ander hoogtepunt van Bott vinden wij de Systainerᶾ, bent u al bekend met dit product? De derde generatie van deze gereedschapskoffers is gezamenlijk ontwikkeld door Bott, Festool en TANOS. Gereedschappen blijven goed georganiseerd in deze gereedschapskoffers, die perfect aansluiten op de gereedschappen van verschillende producenten waaronder Festool, Makita, Lamello, Berner, Maffel en meerdere toonaangevende gereedschappen.

Bott systainer voor bedrijfswageninrichting bij Noord Holland Inbouw

Nieuw aan deze generatie Systainer is de integratie met Bott opbergsystemen. Hierdoor is een losse, schuivende gereedschapskoffer verleden tijd. De nieuwste Systainer zet u eenvoudig vast in het opbergsysteem , waardoor deze veilig van werkplek naar werkplek vervoerd wordt. Ook de Systainer ontving dit jaar een iF Design Award, in de categorie verpakkingen. De jury beloonde de stabiele structuur en het gebruiksgemak van de Systainer.

Kunnen wij u helpen met uw nieuwe bedrijfswageninrichting? Neem contact met ons op, dan onderzoeken we samen de beste inrichting voor uw bedrijfsbus. Voordat u het weet bent u veiliger, zuiniger en efficiënter op weg!

Noord Holland Inbouw beschikbaarheid