5 redenen om te kiezen voor aluminium bedrijfswageninrichting

Waarom zou u kiezen voor een aluminium bedrijfswageninrichting? Wij werken al jaren uitsluitend met aluminium bedrijfswageninrichtingen, dus bij ons vragen we eerder ‘waarom zou u niet voor een aluminium bedrijfswageninrichting kiezen?’. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan de duurzaamheid, veiligheid en efficiëntie die aluminium te bieden heeft? Wij leggen onze keuze graag uit, daarom bieden wij u in deze blog maar liefst 5 redenen om voor aluminium te kiezen. Leest u mee?

Lichtgewicht aluminium bedrijfswageninrichting

Een conventionele bedrijfswageninrichting bestaat vaak uit hout of staal. Een groot voordeel van aluminium ten opzichte van hout of staal is het gewicht van het materiaal. Aluminium is namelijk vele malen lichter. Stelt u zich eens voor hoeveel gewicht u kunt besparen wanneer uw laadruimte is ingericht met aluminium in plaats van hout of staal. U mag al snel denken aan een voordeel van 10 tot 40 procent. Dit voordeel vertaalt zich ook door naar uw brandstofverbruik, een lichtere auto gebruikt natuurlijk minder brandstof. Zo levert de gewichtsbesparing van een aluminium bedrijfswageninrichting u ook nog eens een brandstofbesparing, geldbesparing én milieuvriendelijkere voetdruk op.

Vergroot de efficiëntie van uw bedrijfswagen

Gewichtsbesparing van een aluminium bedrijfswageninrichting biedt ook een efficiënter gebruik van uw laadruimte. Door het gewicht dat u bespaart op de inrichting kunt u namelijk meer materialen en gereedschappen meenemen. De gewichtsbesparing van aluminium ten opzichte van hout of staal is zo groot dat deze ook met meer materialen en gereedschappen in de laadruimte van kracht blijft.

In dezelfde laadruimte neemt u materialen en gereedschappen mee voor meer klussen, kunt u meer klussen in één keer afhandelen en rijdt u minder heen en weer naar uw werkplek. Bij Noord Holland Inbouw helpen we onze klanten niet alleen op weg, met slimme oplossingen, maar halen onze klanten meer uit hun bedrijfswageninrichting en werken zij met meer plezier.

 

 

Met een aluminium bedrijfswageninrichting gaat u nóg veiliger op weg

Aluminium is niet alleen heel licht, maar ook heel stevig. Een goede aluminium bedrijfswageninrichting biedt uw voertuig dan ook extra stevigheid. Diverse auto’s met een Bott aluminium bedrijfswageninrichting zijn getest op veiligheid en hebben een ECE R44 certificaat gekregen. Onze aluminium bedrijfswageninrichting komt beter uit de crashtest dan een houten bedrijfswageninrichting. Wil je dit met eigen ogen zien? Bekijk dan onderstaande video van de Bott crashtest.

Aluminium is de duurzame keuze voor uw bedrijfswagen

Duurzaamheid en circulariteit is een steeds belangrijker thema in onze samenleving en bedrijven. De duurzame keuze voor uw bedrijfswagen is aluminium. Deels omdat u met minder gewicht rijdt en uw Co2 uitstoot verkleint. Aluminium is ook goed recyclebaar, een proces met een relatief kleine ecologische voetafdruk. Belangrijker nog, dankzij de lange levensduur van onze aluminium bedrijfswageninrichting plaatsen wij deze voor onze klanten vaak over in een nieuwe bedrijfswagen. Zo ‘recyclen’ wij uw eigen inrichting naar uw volgende voertuig. Wilt u in de volgende auto toch zaken aanpassen? Met ons modulaire systeem is dat heel eenvoudig.

Niets is onmogelijk met een modulaire aluminium bedrijfswageninrichting

Aluminium is een eenvoudig te bewerken materiaal. In combinatie met ons modulaire systeem zijn de mogelijkheden voor uw inrichting eindeloos. Bij Noord Holland Inbouw geloven we niet in één oplossing voor iedereen. Bedrijfswageninrichting is maatwerk waarin de gebruiker centraal staat. Met de modulaire bedrijfswageninrichting van Bott kunnen we de wensen van onze klant écht centraal stellen en een inrichting ontwerpen die volledig voldoet aan uw eisen.

 

 

Aluminium bedrijfswageninrichting bij Noord Holland Inbouw

In deze blog heeft u kunnen lezen waarom wij voorstander zijn van een aluminium bedrijfswageninrichting. Wij werken dan ook al 18 jaar exclusief met aluminium. Sinds 2017 zijn wij gecertificeerd partner van Bott. Dit betekent dat wij in de fabriek in Duitsland aanvullende training hebben gekregen waarmee wij onze jarenlange expertise in bedrijfswageninrichting hebben aangevuld met specifieke kennis over de producten van Bott. Zo kunnen wij de modules van Bott op de enige juiste wijze voor u monteren en inbouwen. Zoals iedereen die ons kent weet, veiligheid en kwaliteit staan centraal bij Noord Holland Inbouw.

Bent u overtuigd en mogen wij uw aluminium bedrijfswageninrichting plaatsen? We gaan graag met u in gesprek, neem contact met ons op.

Noord Holland Inbouw beschikbaarheid