Terug naar het overzicht

Overige

Je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het leveren en inbouwen. Enkele voorbeelden van overige Accessoires

 

Overal stroom!

Met deze LPS stroomvoorziening heeft u overal stroom tot uw beschikking.
Voorzien van Lithium Ion Batterijen. Met een maximaal vermogen van 2500Watt bij 230Volt Geschikt voor alle Euro 6 motoren.

 

Zeep

Schoonmaken of de handen wassen en afdrogen. Met deze papier dispenser in de laadruimte van uw bedrijfswagen bent u zelfvoorzienend. In combinatie met een jerrycan plus houder en zeep dispenser kunt u de handen wassen en schoon weer op weg naar de volgende klant.

 

Standkachels

Een standkachel verwarmt de bedrijfswagen zonder dat de motor hoeft te draaien. Een standkachel beschikt over een tijdschakelaar, daarom is uw bedrijfswagen in de wintermaanden sneller klaar voor gebruik.

 

Omvormers

De Victron Phoenix Inverter Compact is een zuivere sinusgolf-omvormer met een hoge efficiëntie. De omvormer is ontwikkeld voor professionele taken en geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen.

 

Slanghaspels

PU luchtslang van 15 meter lengte, met een slangdiameter van 8mm binnenmaat.

  • Maximale druk: 15 bar
  • Input: 1,4
  • Output: 1,4
  • Geschikt voor water (max. 40 gr Celcius)
  • ​Afmetingen doos: 42x39x23
  • Gewicht: 5,5 kg

 

Dakventilatoren

De ventilator zorgt voor een gezonde ventilatie van lucht in de ruimte. Vieze lucht, sterke geuren, condensatie en te veel warmte zorgt voor een vervelende werkomgeving. Goede ventilatie is dan ook van groot belang.

 

Werklampen

Gedurende de looptijd zal de intensiteit minimaal afnemen ten opzichte van halogeen, xenon of basis led lamp. Een ideale combinatie van hoge lichtopbrengst in een makkelijk hanteerbaar formaat.

Check direct of we nog plek voor uw bus hebben!

Afspraak maken